Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/arden.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/arden.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
kultur & sport | Arden

kultur & sport

Der er mange tilbud for enhver smag. Arden har et stærkt kultur og foreningsliv, til glæde for alle os der bor i og omkring Arden.

Kultur

Midt i byen ligger Arden Kulturhus, som rummer Arden bibliotek, Lokalhistorisk Arkiv, og Det Blå Værested. I kulturhuset bydes der året rundt på intime koncerter, foredrag og udstillinger med  med populære danske kunstnere. De mange aktiviteter kommer op at stå i kraft af en aktiv og engageret kulturhusforening, der er åben for såvel enkeltpersoner, som foreninger og institutioner.

I Arden sognegård tilbydes også masser af spændende arrangementer for enhver smag.
Sognegården afholder også løbende koncerter og spændende foredragsarrangementer.

Sport

Byens idrætscenter Arden Hallerne rummer 2 sportshaller, svømmehal med varmtvandsbassin, motionscenter, cafeteria og solcenter. Her er altid liv og masser af aktivitet. I svømmehallen er der udover offentlig åbning, og tilbud om Babysvømning og Aquapunkt i varmtvandsbassinet, Aqua fitness, Pensionist svømning og meget mere.

IF Jarl Arden er byens idrætsforening, som er en samlet forening som tilbyder, gymnastik, håndbold, fodbold, zumba, løb, svømning og meget mere. IF Jarl Arden har hjemme i Arden Hallerne og benytter både indendørs -og udendørsfaciliteter. Her er plads til alle, fra Babysvømning til Pensionist idræt og alt der imellem.