Fællesrådet er et fælles organ for byens foreninger og borgere, og tager initiativ til og er medspiller i byens udvikling. Vi er alle frivillige og virker for at skabe et godt sammenhold mellem byens borgere og foreninger.

Vi du være med til at gøre en forskel for vores lokalområde, eller brænder du for et konkret projekt? Så kontakt os og lad os hjælpe hinanden til et endnu dejligere Arden.

 


Fællesrådet for Arden står bag hjemmesiden, Arden.dk – som er oprettet for at hjælpe med et overblik over byens mange muligheder.

Hjemmesiden indeholder pt. ikke aktuelle nyheder, men er mere et forsøg på at efterligne den forgangne lokale vejviser / telefonbog.

Har du kommentarer, ris eller ros, funder fejl og mangler eller bare lige opdaget noget du gerne vil byde ind med, så tøv endelig ikke med at skrive til info@arden.dk med hvad du har på hjerte.

Alle inputs modtages – både store og små. Og har du ligefrem lyst til at hjælpe med at drive siden, så kan vi jo selvfølgelig altid bruge flere frivillige kræfter.

Arden.dk er ligesom så meget andet i byen, drevet af frivillige kræfter.

arden fra oven
logo fællesråd_hj

Fællesrådet for Arden

9510 Arden
Facebook